Volem que cada infant desenvolupi al màxim les seves capacitats d’aprenentatge


Proposem moments d’aprenentatge guiat per l’adult, com a complement indispensable per acompanyar els coneixements de cada infant.

Processos

A P4 i P5, s’ofereixen els espais de processos.  Aquests són moments on es desdobla els dos grups d’infants d’una mateixa edat en tres grups. En aquesta franja aprofitem per treballar, de manera guiada, aprenentatges curriculars que seran base per a la resta d’aprenentatges com ara el llenguatge oral, el llenguatge escrit i les matemàtiques.

Treball globalitzat

A la comunitat de mitjans, també hi ha una franja on s’organitzen els infants en petits grups. En aquestes estones de treball es proposen petits projectes segons interessos dels infants o bé tasques diversificades. En aquesta organització, el mestra fa modelatge i ofereix guiatge per ajudar a l’adquisició de les competències bàsiques curriculars.

Especialitats

En el moment actual de centre, seguim treballant els continguts de música, educació física i anglès de manera específica en petit grup i/o en gran grup.

Biblioteca

Apostem per una biblioteca viva i oberta, on l’ambient literari traspassi les parets i arribi a tots els racons de l’escola.

Realitzem activitat com l’hora del conte, la maleta viatgera, préstec de llibres, padrins lectors, la tria de la jaumeta…

La biblioteca del Jaume I. Catàleg de novetats a la comunitat de grans.